Selecteer een pagina

Studiecoach op afstand
met Skype of FaceTime

Studiecoach op afstand met Skype of Facetime. Wij hebben goede ervaring met deze manier van privé begeleiding.
• Afstand speelt geen rol
• Live contact met je begeleider

Studiecoach via Skype en FaceTime

Begeleiding bij je studie op afstand, met Skype en FaceTime. Het kan. Werken en plannen op het moment dat het jou het beste past. Persoonlijk contact met jouw begeleider. Het werkt fantastisch en wij zijn ervan overtuigd dat jij net zo enthousiast bent als wij. Is het niet geweldig dat je vanaf élke locatie contact kan krijgen met je begeleider? Neem de proef op de som!

Begeleiding op afstand

Studiecoach Westland biedt uitkomst voor mbo, hbo en wo studenten. Het is dan fijn om iemand naast je te hebben die speciale aandacht heeft voor jouw studieresultaten. Maar wat nu als je niet meer in de buurt woont maar studeert in Utrecht, Amsterdam of wie weet wel Groningen……? In die gevallen kunnen wij jou op afstand begeleiden.
Hoe? Via Skype en FaceTime hebben we face to face gesprekken over jouw voortgang en nemen we met jou planningen door. We willen jou zo een stukje houvast geven en samen werken aan een goed resultaat.

 

Werkgebied

Ons primaire werkgebied is het Westland met o.a. Monster, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Rijswijk, Poeldijk, Ypenburg Den Haag, Delft