Selecteer een pagina

Studiebegeleiding en scriptiebegeleiding hbo-wo

Studiebegeleiding en scriptiebegeleiding biedt uitkomst voor mbo, hbo en wo studenten in Westland en omgeving Den Haag. Door de verhoogde exameneisen op het mbo voor rekenen, Nederlands en Engels lopen sommige leerlingen op een bepaald moment vast. Het is dan fijn om iemand naast je te hebben die speciale aandacht heeft voor jouw studieresultaten. Jij wilt toch ook graag zonder vertraging je bachelor halen? Huiswerkbegeleiding of studiebegeleiding en scriptiebegeleiding werkt beter!

studiebegeleiding en scriptiebegeleiding

Door de grotere mate van vrijheid en zelfstandig werken tijdens je mbo of hbo studie, wordt een fors beroep gedaan op je concentratievermogen en discipline. Terwijl in die periode op school een goede afgewogen keuze gemaakt moet worden die bepalend is voor je toekomst en je uiteindelijke carrière. Huiswerkbegeleiding is dan cruciaal voor een goed eindresultaat van je opleiding.

Ook als je je Propedeuse wilt halen als voorbereiding op een universitaire opleiding (wo) is studiebegeleiding van Studiecoach Westland een verstandige keuze als je te kampen hebt met bijv. tijdgebrek of concentratieproblemen.

Een groep waarvoor Studiecoach Westland in het bijzonder een grote rol kan spelen is die van autisme, dyslexie en ad(h)d. Structuur en duidelijkheid zijn belangrijke elementen in de persoonlijke begeleiding. Ook hier geldt: Studiebegeleiding en scriptiebegeleiding werkt beter!

Dit doen we:

• Studiebegeleiding op school of op een ‘thuis’locatie voor middelbare scholieren

• Huiswerkbegeleiding op afstand via Skype en FaceTime

• Studiebegeleiding voor mbo/hbo studenten

• Scriptiebegeleiding voor hbo/wo studenten

• Privébegeleiding thuis of op een locatie

• Bijlessen in nagenoeg alle vakken van de middelbare school

• Examentrainingen

Studiebegeleiding en scriptiebegeleiding op afstand met Skype en FaceTime

HBO/WO begeleiding op afstand

Studiecoach Westland biedt uitkomst voor mbo, hbo en wo studenten. Het is dan fijn om iemand naast je te hebben die speciale aandacht heeft voor jouw studieresultaten. Maar wat nu als je niet meer in de buurt woont maar studeert in Utrecht, Amsterdam of wie weet wel Groningen……? In die gevallen kunnen wij jou op afstand begeleiden.
Hoe? Via Skype en FaceTime hebben we face to face gesprekken over jouw voortgang en nemen we met jou planningen door. We willen jou zo een stukje houvast geven en samen werken aan een goed resultaat.

 

Bachelor scriptie

Het blijkt voor veel studenten prettig te zijn om geholpen te worden met hun afstudeerscriptie. Inhoudelijk is vaak niet het probleem, ze hebben niet voor niets al die jaren gestudeerd maar om op tijd te werken en de juiste stappen te zetten is nog wel eens lastig. Scriptiebegeleiding is dan een uitkomst om structuur en planning aan te brengen. Naast studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding bieden wij deze dienstverlening graag aan.

Voor sommigen is alleen de controle nodig van de juiste indeling, gebruik van het Nederlands en de lay-out eisen. Hiervoor hebben wij een korte, snelle, efficiënte begeleiding van 3 contacturen, doorlezen en verbeteren.

Voor andere studenten is het prettig om het gehele traject geholpen te worden met plannen en de voortgang te bespreken. Onze langere variant is dan 10 contacturen en ook weer het doorlezen van het eindresultaat en verbeteren.

Werkgebied

Ons primaire werkgebied is het Westland met o.a. Monster, Naalwijk, ‘s-Gravenzande, Rijswijk, Poeldijk, Ypenburg Den Haag, Delft

De website van Studiecoach Westland maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.