Selecteer een pagina

Een goede voorbereiding
is het halve werk

Examentraining door ’t Z-je, verzorgd in de meivakantie. Een korte, maar krachtige examenvoorbereiding.

Bijna alle vakken kunnen aan bod komen.

Onze begeleidster, Sanne Boon, is op de locatie in Monster aan het Burg. Woutersplein 10, aanwezig in de tweede week van de meivakantie. De begeleiding is van 9-13 uur.

Op deze dag oefenen de leerlingen oude examens en daar waar nodig geeft Sanne uitleg. Zij helpt bij het leren, geeft structuur en motiveert om het zelfvertrouwen te verhogen en de stress te verminderen.

De examenvoorbereidingen voor 2017 zijn bekend. Naast de begeleiding van Sanne Boon in Monster zijn er nog meer mogelijkheden om examens bij ’t Z-je voor te bereiden. Hieronder een overzicht.

Voordelen van deze training ten opzichte van reguliere eindexamentrainingen:

  • Meerdere eindexamenvakken mogelijk i.p.v. een training gericht op één vak
  • Uitleg mogelijk voor álle vakken
  • Vertrouwde begeleid(st)er(s), de sterke- en zwakke kanten van de leerling zijn bekend
  • Ruime tijd voor de begeleiding , waardoor het mogelijk is een heel examen te maken, inclusief nakijken, nabespreken en extra uitleg
  • Rustige leeromgeving
  • Geen onnodige tijdsverspilling door te reizen naar Rotterdam, Leiden of Utrecht
  • Veel persoonlijke aandacht

Voor alle leerlingen van ’t Z-je èn voor leerlingen van buitenaf wordt de examenvoorbereiding op de locatie van ’t Z-je in Monster gegeven, Burgemeester Woutersplein 10. Maandag 1 mei tot en met vrijdag 5 mei geeft Sanne deze begeleiding van 09.00-13.00 uur. De kosten hiervoor, meer informatie hierover en aanmelden kan via 06-23 22 57 05 (Sanne Boon) of via een mail naar spmboon@outlook.com of info@z-je.nl.

Anita v.d. Wel geeft examenvoorbereiding speciaal voor de leerlingen van het Floracollege uit Naaldwijk. Zij doet dit ook in Monster op de locatie van ’t Z-je, Burgemeester Woutersplein 10, van 09.30-12.30 uur. Op maandag 1 mei, woensdag 3 mei, donderdag 4 mei en vrijdag 5 mei. Alle informatie hierover en aanmelden kan via 06- 50 51 71 15 (Anita v.d. Wel) of via een mail naar apetra@kabelfoon.nl of info@z-je.nl.

Voor de leerlingen van de Dalton Mavo en het Groen Lyceum in Naaldwijk zijn er op maandag 1 mei en dinsdag 2 mei op school examenvoorbereidingen. Informatie krijgt u via de school toegezonden. Meer informatie kunt u ook krijgen via info@z-je.nl.

We wensen iedereen een goede voorbereiding en alle succes met de examens dit jaar!

De website van Studiecoach Westland maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.