Selecteer een pagina

mbo, hbo-wo studiecoach, begeleiding

mbo, hbo-wo studiecoach bij Studiecoach Westland

Studiecoach hbo en wo leidt tot betere resultaten. Nu de exameneisen voor rekenen, Nederlands en Engels zijn verhoogd lopen sommige leerlingen vast. En toch wil je zonder vertraging je bachelor halen. In die gevallen biedt ’t-Zje uitkomst door persoonlijke aandacht, training, structuur en planning. Waardoor jouw studieresultaten verbeteren.

Begeleiding bij het maken van je huiswerk zorgt voor een strakke planning. Ervaren en professionele begeleiders helpen je bij het maken van huiswerk. Maar ook voor je Propedeuse en scriptiebegeleiding staan zij klaar voor jou. Als je door tijdgebrek of gebrek aan concentratie moeilijk het tempo kan bijhouden, is begeleiding door een studiecoach cruciaal.

Er zijn groepen leerlingen voor wie studiebegeleiding nog sterker aan te bevelen is. Dan denken we aan autisme, dyslexie, ad(h)d bijvoorbeeld. Juist dan spelen aspecten zoals structuur en planning een belangrijke rol. De studiebegeleiders hebben oog voor persoonlijke aandacht. Het doel is om de prestaties te verbeteren en de leerlingen positief te ondersteunen.

hbo-wo studiecoachBegeleiding op afstand

Studiebegeleiding en scriptiebegeleiding vinden plaats op verschillende locaties. In het Westland en in de omgeving van Den Haag. Dankzij de online techniek kunnen wij ook digitale begeleiding aanbieden via Skype en FaceTime en is élke locatie bereikbaar. Van Zierikzee tot Groningen. In de praktijk werkt dit bijzonder goed. Door de individuele aandacht zullen de resultaten sneller verbeteren.

Bachelor scriptie

Voor begeleiding bij de afstudeerscriptie is coaching fijn om de doelen te halen. Door de nadruk te leggen op planning en discipline worden de juiste stappen gezet.

Soms is alleen coaching gewenst voor:

• een goede tijdplanning

• correct gebruik van Nederlands

• opmaak/layout van de scriptie

Wij bieden dan een pakket met efficiënte begeleiding voor coaching, doorlezen en verbeteren gedurende 3 contacturen.

In andere gevallen bieden we aan studenten ondersteuning gedurende het hele traject. De langere variant is 10 contacturen.

De website van Studiecoach Westland maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.